Overslaan naar content

Afstudeerstage Onderwijskunde bij Bright Alley

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Bright Alley

Functieomschrijving

Jij zit in het laatste jaar van je studie Onderwijskunde en bent op zoek naar een toffe eindstage!

Voor ambitieuze afstudeerders Onderwijskunde, die graag ervaring opdoen bij een Digital Learning Agency hebben we goed nieuws!

Bright Alley heeft ruimte voor een afstudeerstage in het team van de Learning Consultants!

Wij houden van ondernemende, creatieve geesten die zowel kunnen genieten van "even goed gas erop" om daarna eens even lekker met elkaar uit te puffen met een lekker drankje. Work hard, play hard is een cliché, maar wij vinden 'm ergens wel kloppen.

Ben jij onze nieuwe Stagiair - Learning Consultant?


Wie zijn wij?

Bright Alley maakt (meestal digitale) leeroplossingen voor tal van toonaangevende organisaties in Nederland en soms daarbuiten. Zoals Boskalis, Ministeries, ABN AMRO en KLM. Onze oplossingen zitten op het snijvlak van Design, Didactiek en Techniek en altijd gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers.


Wij geloven erin dat een goede leeroplossing de medewerkers van onze klanten in beweging brengt. Op deze manier prikkelen we medewerkers om het meeste uit zichzelf te halen en zo het bedrijf verder te brengen. Dit doen we met onze maatwerk (digitale) leeroplossingen. In sommige gevallen is er een behoefte om deze oplossingen integraal aan te bieden met een platformoplossing, we kiezen ervoor om dit te doen met de mogelijkheden die Moodle ons biedt. Ook hebben we enkele eigen producten, zoals de Powerapp en Onfire, welke we in combinatie met onze andere dienstverlening bij onze klanten kunnen inzetten.


Bright Alley is onderdeel van Conclusion Experience, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 11 bureaus. Met ruim 400 gedreven specialisten aan boord heeft Conclusion Experience ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat Conclusion Experience jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. Conclusion Experience maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. 


Als je komt stagelopen mag je van ons verwachten:
 • Een persoonlijke begeleider met een Msc. Onderwijskunde voor het formele traject van je school.
 • Verschillende collega's om mee te sparren en je alles tussen zin en onzin vertellen volgens hun eigen visie op 't werk; daar kan je dan mooi je eigen mening over vormen.
 • Werk aan je onderzoek of opdracht, maar ook meekijken en werken met onze multidisciplinaire teams aan echte opdrachten.
 • Laptop in bruikleen, want dan werkt alles goed en veilig.
 • € 600,- per maand voor een fulltime stage.
 • Iedere donderdag een volledig verzorgde borrel in onze skybar.

Vereisten

Wat wij van jou als stagiair verwachten:
 • Je zit in de afrondende fase van je Master Onderwijskunde.
 • Je hebt een visie op je vakgebied en een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen.
 • Ondernemendheid, creativiteit en een gezonde dosis "zelfstart" in je rugzak.
 • Wij geloven in verantwoordelijkheid krijgen en nemen; Het is jouw stage en jij bent daarom in de lead voor je plan, ideeën of onderzoek.
  Jij overtuigt ons probleemloos over: waarom jouw stage en het plannetje dat jij erbij gemaakt hebt, precies is wat wij zoeken. 
 • Jij werkt je stagetijd in principe bij ons op kantoor, daar kunnen we je het beste helpen.
  Keertje thuiswerken kan ook, maar alleen indien besproken met leidinggevende.
 • Jij hebt volledige professionele taalvaardigheid in het Nederlands en ook in het Engels kan jij je goed redden.
Let’s meet!

Als Bright Alley geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 

Graag ontvangen we:

 • De stage-eisen: wat moet jij en wat moeten wij sowieso doen of regelen om te zorgen dat de stage voldoet voor je opleiding? 
  Denk aan uren-eis, vorm-eis, looptijden, deadlines enz.
 • Jouw eigen plan of visie op de stage: Nou, vertel; wat kom je waarom doen en waarom is dat voor jou en voor ons interessant?
 • Je stage-wensen: Want los van de moetjes - is stage ook beleven en meemaken. Wat zou je tof vinden om mee te maken? 
  Dan gaan we ons best doen om te kijken of we daar iets op kunnen verzinnen.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer online en we nemen contact met je op.
Heb je nog vragen? Neem contact op met Oscar via oscar.vanderhorst@brightalley.nl.

* Wij stellen geen prijs op acquisitie ten aanleiding van deze vacature.

of