Overslaan naar content

Drupal developer

Op locatie, Hybride
 • Breda, Noord-Brabant, Nederland
Netvlies

Functieomschrijving

Jij bent als Drupal developer een echte expert en tevens vakidioot. Jij wordt enthousiast als je mag bijdragen aan de doorontwikkeling van het systeem en weet de klant te verrassen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Complexiteit? Daar ben jij niet bang voor! 


Zijn jouw sociale en communicatieve vaardigheden dik in orde en ben je graag onderdeel van een team? Dan wordt het hoog tijd dat je bij ons op de koffie komt!

Over Netvlies

Werken bij Netvlies betekent werken vanuit je talent. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling, net als onze mensen vanuit de gedachte dat we voorop willen lopen. Ons mantra ‘neem voorsprong’ is een belofte die we nakomen voor onszelf en onze klanten. Als innovatief Digital Agency helpen wij bedrijven in heel Nederland met het zetten van de volgende stap in de snel bewegende wereld van techniek.


Bij Netvlies werken we met zelfsturende teams en zonder managers. Je formuleert zelf doelstellingen die je gaat behalen in nauwe samenwerking met collega’s. Zij zijn ook degenen die je voorzien van feedback, waar je mee aan de slag gaat onder begeleiding van Caroline, onze talent coach. Als jij groeit, groeit Netvlies ook. We weten uit ervaring dat het werkt om ruimte en vrijheid te geven. We krijgen er leergierige en betrokken professionals voor terug.


In de samenwerking met onze klanten ligt de kracht van Netvlies in het meedenken, richting geven en inspireren. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Over de rol

Als Drupal developer bij Netvlies werk je in verschillende scrum teams samen aan gebruiksvriendelijke, veilige en kwalitatieve oplossingen voor klanten. Je spot kansen op zowel technisch als procesmatig vlak. Denk hierbij aan de inrichting van een gebruiksvriendelijk CMS, het koppelen aan externe systemen, een pagespeed van 100 of de ideale gebruikersflow van de website. Collega's en klanten adviseer je vanuit je eigen expertise en ervaring. Daarbij beheer je jouw eigen planning en geef je advies t.a.v. scope, complexiteit en risico's a.d.h.v. projectbeschrijvingen.


De Drupal tak binnen Netvlies heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld. We maken gebruik van de nieuwste standaarden en technieken en houden we elkaar scherp door wekelijkse kennisdeling. Standaardisatie staat hoog in het vaandel. We werken met een "skeleton" waarmee de basis van een website zonder moeite wordt opgezet. Drupal installaties werken we automatisch bij met Renovate en om component based te werken zijn de lijntjes met het frontend team kort. Jij zal hierin een rol spelen die bij jouw kennis en ambities past.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden als Drupal developer zijn gevarieerd. Een week kan zich bijvoorbeeld vullen met een kick off, een refinement, een sollicitatiegesprek met een nieuwe collega of je maakt een inschatting voor een potentieel nieuw project. Voornamelijk ben je bezig met programmeren op website projecten binnen scrum teams en heb je nauw contact met een multidisciplinair team inclusief de product owner aan de klantzijde. We vinden het belangrijk om efficiënt te werken en daarom denken we steeds na over het optimaliseren of standaardiseren van processen of code. Tussen alle werkzaamheden door zorg je ervoor dat je eigen planning gevuld blijft met projecten waar je grotendeels zelf voor kan kiezen. Als Drupal developer bij Netvlies verwachten we qua communicatie en gedrag nét iets meer dan een gemiddeld agency. Je krijgt bij Netvlies veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten. Goed communiceren, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding zijn daarom noodzakelijk om succesvol te zijn binnen onze club.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Liefst enige werkervaring met Drupal of anders oprechte interesse en ambitie om hier meer over te leren.

 • Een flexibele en pragmatische instelling en enige kennis van Agile / Scrum.

 • Passie voor programmeren én je bent in staat jouw kennis en ervaring op een goede manier met niet-deskundigen te delen.

 • Een flinke dosis enthousiasme! Je komt aan boord bij een organisatie waar in jouw ontwikkeling wordt geïnvesteerd en we verwachten dat je staat te popelen om jouw kennis en vaardigheden te verrijken.

Wat krijg je van ons?

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise in te zetten voor mooie opdrachtgevers als Brabant Water, Optisport, ASN, Hitachi en WOLF. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, bijdragen aan de (Drupal) community, een eigen invulling van je rol en een grote mate van zelfstandig werken.


We zetten je in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes. 

Dit vinden wij heel vanzelfsprekend

 • Een hybride werkplek en eigen indeling van je werkweek.
 • Onbeperkt vrije dagen, als je maar terug komt en je werk gedaan krijgt.
 • Ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
 • Een lekkere en gezonde lunch van ons Marij.
 • DOMIBO.
 • Werken op een toplocatie in hartje Breda.
 • BBQ op ons dakterras.
 • Werken zonder managers in zelfsturende teams.
 • Legendarische PV uitjes.

Korte check: jij…

 • hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • bent in staat om gestructureerd en planmatig te werken;
 • bent een verantwoordelijke en besluitvaardige teamspeler met een klantgerichte instelling;
 • hebt skills die aansluiten bij een agile werkwijze;
 • hebt oog voor prioriteiten;
 • wordt enthousiast van vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Herken jij jezelf in dit profiel en word je warm van onze manier van werken? Solliciteer dan op deze vacature en de uitnodiging voor een kop koffie volgt vanzelf. 

of